Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
 • Уголемяване на шрифта
 • Шрифт по подразбиране
 • Намаляване на шрифта

Хранителни добавки от AquaSource подходящи за деца

 

Всяко боледуване на детето  води до понижаване на жизнения му тонус и в повечето случаи се прилага антибиотично лечение.

За предпочитане е хранителните добавки: Зелена Енергия, Комплекс Есенциални мастни киселини, КолАктив3 да се приемат профилактично.  Ако се наложи да се вземат лекарства хранителните добавки ще помогнат за по-бързо оздравяване.

"Становището на съвременната бактериология в лицето на професор Rasic: поддържането на здравословен баланс на чревната микрофлора е важно в ранна кърмаческа възраст и пряко влияе върху изграждането на здрав имунитет. Набавянето на липсващите, поради ниската хранителна стойност на майчиното мляко пробиотици, трябва да става от първите дни след раждането (Бифидус), а съхраняването на добрите взаимоотношения между стотиците микроорганизми, населяващи чревната лигавица, е задача от първостепенна важност през целия ни живот". - Д-р М.Г.Папазова, к.м.н.

 • За новороденото дете е особено важно регулирането на чревната флора с пробиотика Бифидус (благотворна бактерия, нормален обитател на дебелото черво). Това е особено важно за бебетата, които са родени секцио, бебетата на изкуствена храна, с колики и чувствително храносмилане, с алергични реакции към мляко. Бифидобактериите подобряват храносмилането и усвояването на белтъците и мазнините, както и задържането на минерали като фосфор, калций и желязо. Осигуряват защита срещу чревни инфекции и по-добро наддаване на бебетата.. Бифидобактериите трябва да съставляват 99% от чревната флора на здравите кърмачета.

Дневната доза Бифидус комплекс е 1/3 от капсулата, приета с преварена вода, майчино или хуманизирано мляко през първия месец. (Отворете  капсулките и добавете част от съдържащият се в тях прах.) След 1-я месец по 1 капсула Бифидус комплекс на ден.

 

 • Ацидофилус - за деца над 6 мес.възраст по 1 капсула на ден.

 

Поръчайте пробиотиците Ацидофилус с водорасли или Бифидус с водорасли на 0893413178

 

Възраст и тегло

Дневна доза

-Бифидус-

Непосредствено преди всяко хранене давайте на вашето дете

-Ензими-

0 – 1 г.

Под 9 кг

1 / 4 капсула Бифидус

-

1 – 2 г.

9 – 13,5 кг

1 / 2 капсула Бифидус

1 / 2 капсула Ензими

3 – 12 г.

14 – 27 кг

1 или 2 капсули Бифидус или

1 или 2 капсули Ацидофилус

1 капсула Ензими

13+

27 – 50 кг

2 капсули Бифидус

2 капсули Ацидофилус

2 капсули Ензими

13+

50 - 68 кг

3 капсули Бифидус

3 капсули Ацидофилус

2 капсули Ензими

Тази таблица е разработена въз основа на използвани 345 мг Ацидофилус, 400 мг Бифидус и 360 мг Ензими.

 

 • АкваСорс водорасли: съдържат протеин, желязо, витамин С, широк спектър микроелементи, аминокиселини, мастни киселини, невропептиди в лесноусвоима форма, които допълват липсите в храната. Най-важното е, че са от природата, не са изкуствени. Резултати от ежедневното приемане на водораслите АФА са: укрепен имунитет, увеличаване на способността за продължителна  концентрация, подобряване на мисловната дейност, стимулиране на творческата активност. Предлагат се под формата на капсули, прах и течност. Може да се смесват с вода, сок,  да се поръсват върху храна в зависимост от предпочитанията.

Препоръчителен дневен прием на водорасли

Тегло

 

Приблизителна възраст

Количество водорасли

Честота

3,6 – 9 кг

До 6 мес.

1 / 4 капсула

Всекидневно

9,5 – 13,5 кг

6 – 12 мес.

1 / 2 капсула

Всекидневно

14 – 20,5 кг

1 – 3 год.

1 капсула

Веднъж дневно

21 – 27 кг

3 – 6 год.

 

1 капсула

Два пъти дневно

27,5 – 40,5 кг

6 – 10 год.

1 и 1 / 2 капсула

Два пъти дневно

41 – 61 кг

10 – 15 год.

2 капсули

Два пъти дневно

От 61,5 кг нагоре

15 – 21 год.

2 капсули

Два пъти дневно

Една капсула водорасли в табличката се равнява на 250 мг. Една капсула водорасли АкваСорс се равнява на 300 мг. /Висококачествени свежи кламатски водорасли. Сушени чрез БиоАктивен® процес на сушене./

 

 • АкваСорс водорасли течност - комбинира водорасли с червени и черни боровинки и микроминерали. С богато съдържание на антиоксиданти: изключително важни, особено, ако децата се съпротивляват срещу петкратния дневен прием на плодове и зеленчуци. Често се добавят към чаша вода или плодов сок.

Указания: В плавно растяща дозировка от 1 до 10 капки AquaSource водорасли течност през първия месец на новороденото. Дават се разтворени в кърмата (в лъжичка) или в шишето с хуманизирано мляко. След първия месец дозата на синьо-зелени водорасли може да се увеличи до пълен капкомер.

АкваСорс водорасли течност  е най-продаваният продукт за деца!

 

Поръчайте на  0893 4131 78 Ангелина Генина

 

 • Комплекс Есенциални мастни киселини (за здрави и устойчиви лигавици, които са входна врата за много инфекции)- съчетание от над 15 студено пресовани масла, а сега и с DHA от морски водорасли. В течна форма без увреждания или преработване. Лесно за поръсване върху салата, сандвича или в плодовия сок. Ефикасен продукт, с който можете да сте сигурни, че детето ви приема тази важна за здравословното хранене съставка (особено за мозъка и за очите). След края на първия месец е препоръчително добавянето на ЕМК по 2-5 капки. За бебета от 6 до 12 месеца: 2 пъти по дневно по 5 капки. За деца от 1 до 7 години: 2 пъти дневно по 10 капки. За деца над 7 години и възрастни: 2 пъти дневно по 20 капки.

 • Поръчайте на 0893413178

 

 • КолАктив 3 - коластрата е първият хранителен източник за растежа и имунната система на детския организъм.

В коластрата от крави се съдържат специфични антитела срещу 20-те най-популярни наши врагове, с известни имена: Е-коли, салмонела, инфлуенца, пневмония, менингит, ротавирус, стрептококи, стафилококи, кандида, хеликобактер пилори, причинителите на хранително отравяне. Доставяйки необходимите антитела коластрата осигурява качествен естествен имунитет, защото не можем да знаем кога на условно патогенните микроби, които присъстват в организма, но обикновено не го разболяват ще  им хрумне да се развихрят.

Коластрата е единственият естествен източник на синергична комбинация от всички необходими за поддържането на оптимално здраве растежни и имунокомпетентни фактори.

Сред хилядите съставки в коластрата са:

 • Естествени антибиотични фактори: имуноглобулини (IgG, IgA, IgD, IgE, IgM) - вещества, които неутрализират токсините, вирусите и бактериите.

 • Цитокини - малки протеини, които влияят на поведението на други клетки.

 • Лактоферин - вещество, което неутрализира бактериите и помага за освобождаването на цитокини.

 • Фактори на растежа: фактор на растеж на епител (EGF), инсулино-подобен фактор на растежа I и  II (IGFI и IGFII), фиброобластен фактор на растежа (FGF), фактор на растежа (PDGF), преобразуващи фактори на развитието А и В (TGA и TGB)

В КолАктив3 освен коластра има добавен лактоферин (мощен широкоспектърен антибиотик, който за разлика от фармацевтичните антибиотици помага и срещу вируси) и полезната бактерия Ацидофилус (подобрява екологията на червата и не позволява развитие на вредни бактерии там).

Коластрата, може да помогне на подрастващите по много начини - да повиши тяхната концентрация и да подсили паметта им, да ги предпазва от боледувания, или да им помогне да оздравеят по-бързо.

Децата могат да дъвчат тези капсули или пък да изпразните съдържанието на капсулите във вода или сок, в зависимост от предпочитанията на детето.

 

За деца над 1 година по 1 капсула дневно.

За деца над 7 години и възрастни по 2 капсули дневно.

КолАктив и КолАктив3 не са подходящи за деца с алергия към млечния белтък.

 

"Профилактичната доза е 2 капсули дневно за здрави кърмени новородени до края на първия месец и до 6 и повече капсули дневно при наличие на вирусна инфекция, храносмилателно разстройство или друг здравословен проблем. Не съществуват противопоказания за прилагане на коластрата в кърмаческа възраст. - д-р М.Г.Папазова- холистичен лекар  

Поръчайте на 0893413178

 

 • При хронични смущения, протичащи с диария, при непоносимост към мляко или друг ензимен недостиг много добър ефект има включването на КолАктив3 и Ензими с водорасли. Продуктите могат да се смесват с негореща вода (до 40 градуса или храна) и подобряват усвояването на всички останали храни.

 • Поръчайте на 0893413178

 

 

 • Зелена Енергия - АкваСорс водорасли, хавайска спирулина и алфалфа (органична люцерна) е източник на безценни хранителни вещества, увеличава апетита, стимулира растежа и развитието. Препоръчително е включването на продукта след третия месец към храната на малкото дете. Приемана ежедневно представлява "чудесен помощник". Особено е подходяща за възстановяване след заболяване или при липса на апетит. Тази великолепна храна регулира обмяната на веществата, пречиства тялото от токсини и радиация. Опитът на педиатрите сочи, че този продукт активира имунната система на децата и им помага да растат  и да се развиват по-добре, да се справят по-леко с болестите, натоварванията и стреса. Децата, които редовно ядат Зелена Енергия, само след няколко месеца почти спират да боледуват. Стимулира се растежът, развитието и се гради оптимален невро-хормонално-имунен отговор.

 • за бебета от 4 до  12 мес.възраст: 1 капсула дневно

 • за деца до 2 години: по 1 капсула дневно

 • за деца от 2 до 7 години по 2 капсули дневно

 • за деца над 7 години и възрастни - по 3 капсули дневно

Поръчайте на 0893413178

 


Моят опит- с добавянето на Слънчева Енергия (Зелена Енергия на прах) вместо 7 дни моят син бе на антибиотик само 3 дни.

 

 

Страна на произход на предложените продукти: Великобритания

Представител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продават се и се разпространяват от независими дистрибутори.

Ангелина Генина: 0893 4131 78

За да ползвате 30% отстъпка регистрирайте се самостоятелно.

 

Данни за спонсор: Ангелина Генина, дистр.номер 50026641.

Facebook

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource