Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

AquaSource Мака Енергия

Това съчетание на основата на корен от мака може да подпомогне

поддържането на жизнеността, издръжливостта и силата.

Според продължителни проучвания коренът от мака или мака мака може да повиши сексуалното желание. Мака има и вече затвърдена репутация след силовите атлети, че спомага за поддържането на оптимална сила и издръжливост. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията.

AquaSource Mака Енергия е комбинация от допълнителни съставки известни с това, че притежават адаптогенни свойства. Това означава, че има способността да балансира и стабилизира системите в организма. Съчетани са с мед от манука UMF 10+ и билков мед от английски пореч, като естествени консерванти в глицеринова основа, вода и сок от касис.

  • Мака мака или корен от мака (Lepidium meyemii) - съдържа впечатляващ набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в Перу в продължение на векове, популярна както сред мъжете, така и сред жените.

  • Дамяна (turnera diffusa) - билка, използвана още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ.

  • Готу кола (hydrocotyle asiatica) - открита в далечния изток, използва се в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген.

  • Панакс жен-шен (Panax ginseng) - също произхожда от далечния изток, отдавна се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както и за подпомагане поддържането на жизнеността и издръжливостта.

AquaSource Мака Енергия е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. Той е особено популярен сред атлетите и хората, които желаят да повишат своето сексуално желание.

 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Няма

 

Данни за алергени: Не съдържа алергени според Регламент (EC) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Всяка лъжичка от 5 мl осигурява: екстракт от мака 5:1 мg, мед от манука UMF10+ - 250 мg, полифлорен мед - 250 мg, екстракт от дамяна 5:1 - 125 мg, екстракт от готу кола 4:1 - 125 мg, екстракт от жен-шен 4:1 - 50 мg, в основа от глицерин, вода и сок от касис.

Препоръчителна доза: Една чаена лъжичка от 5 мл, ако е необходимо разбъркана в малко количество сок или като подсладител на горещи напитки, например какао.

Подходящ продукт и за вегетарианци. Само за пълнолетни лица.

Предлага се в опаковка от 150 мl

Цена: 65.00 лева           

Поръчайте

 

Страна на произход: Великобритания

Вносител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продава се от независими дистрибутори.

За въпроси и поръчки 0893 413 178 - Ангелина Генина  или  формата за контакти.

 

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource