Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
 • Уголемяване на шрифта
 • Шрифт по подразбиране
 • Намаляване на шрифта

AquaSource продукти за спорт и

фитнес

 

Спортуването е въпрос на енергия и добра форма.

Възможностите за прилагане на суперхрани с цел подобряване на постиженията при спортисти са наистина огромни: сила, издръжливост и бързина, контрол върху теглото, воля за победа, техника и координация, предпазване от износване.

AquaSource водорасли
Диворастяща суперхрана. Естествен източник на растителни протеини, с широк спектър витамини, минерали, ензими и мастни киселини, които подпомагат пълноценното хранене на организма за по-добро функциониране и по-голяма издръжливост. Спомага за подобряването на концентрацията и съсредоточаването. Опитайте се да увеличите количеството на консумираните водорасли, когато започвате програма с физически упражнения, особено, ако е изминало известно време, от последния път, когато редовно сте изпълнявали такива. Колкото по-силови са упражненията, от толкова повече хранителни вещества има нужда организма.

Поръчайте

 

Храносмилателни ензими - подобряват усвояването на храните и за съхраняване ензимната енергия на тялото.

Поръчайте


КолАктив3:
Коластра (първото майчино мляко) с добавени ацидофилус и лактоферин. Един от най-продаваните продукти: от любители-спортисти до професионални атлети; от планинско катерене до аеробика; от бодибилдинг до гимнастика, за по-добро възстановяване и подпомагане на имунната система. Добре проучена по отношение на спорта.

Коластрата се смята за хранителна добавка и не е забранена от Световната АнтиДопинг Агенция (WADA).

Тъй като коластрата стимулира цялостния растеж и укрепва имунната система, много спортисти се надяват, че тя може да помогне и на тях да подобрят представянето си. Основен аргумент в тази посока е наличието на толкова много енергийно повишаващи компоненти, които би трябвало да помогнат за възстановяване след тежки тренировки и състезания.

Трансформиращите фактори на растежа А & В са известни със способността си да ускоряват лечението и също така синтеза и възстановяването както на рибо-нуклеиновата киселина, така и на дезокси-нуклеиновата киселина. Спортистите и хората занимаващи се с активно с боди-билдинг често казват, че трупайки мускулна маса губят от теглото си.

 

Случаят Ланс Кегъл:  коластрата - естественият структурооформител на тялото

Културистът Ланс Кегъл се разболявал почти всеки път след състезание. Усилените тренировки и ограничителните диети изтощавали тялото му и намалявали имунитета му.

След като започнал да приема коластра, както сам го заявява, повече не е боледувал. Всъщност, казва той, единственият път когато бях болен през последните две години бе именно през периода, в който спрях за известно време приема на коластра. "Констатирах, че времето за възстановяване на мускулите ми определено се подобри с коластрата. Също така тя ми помага да изградя гладка мускулна маса по-бързо - особено като увеличих приема на 24г дневно" - казва той.

Ланс чул за коластрата от негов приятел, който я използвал за изчистване на алергиите си. Когато следващ приятел му разказал за ползата от коластрата при атлетите, той вече бил сигурен, че трябва поне да я пробва.

- Съвсем сериозно се отнасям към културизма - твърди Ланс, - но не бих искал да жертвам здравето си заради него. Затова коластрата ми харесва - тя не само ми помага в кариерата ми на културист, но ми помага в същото време да се опазя здрав. Ползвал съм какви ли не добавки - не само в името на кариерата ми, но и когато работех в склад за хранителни продукти в продължение на цели пет години. НЕ СЪЩЕСТВУВА друго подобно средство като коластрата, приложимо в практиката на културиста - без странични ефекти, дори и при големи дози. Д-р Донълд Хендерсън, д.м.н.

Том Меноу - "Най-силният мъж на света" -  за коластрата:

Вече над 40-годишен, той не взима допинг, а в състезанията по вдигане на тежести от лег (Бенч Прес) има впечатляващи 57 световни и 87 американски рекорда. Той е непобеден в 72 последователни състезания и държи рекорда по Бенч Прес на Световната Оганизация по Поуърлифтинг с 307.5 кг.

За да поддържа високото си ниво на физическа активност, Том Меноу е развил собствена линия от натурални продукти, които му осигуряват възможността да получава необходимите хранителни вещества. Тази линия включва витамини и минерали, ензими, естествени противовъзпалителни агенти, суроватъчен протеин. Той е прибавил към тях и коластра, според самия него "защото тя перфектно се вписва в моите три принципа оводняване, противопоставяне на възпаленията и възстановяване". Той взима по 20-30 грама коластра на прах, всеки ден и е много обнадежден от резултатите: "В момента съм изпреварил тренировъчния си график, което приписвам най-вече на подобреното възстановяване след тренировка. Точно в бързината на възстановяване усещам най-добре резултатите от коластрата. Това го свързвам с IGF (инсулиноподобен фактор на растежа), който се съдържа в коластрата. Мисля, че всеки може да извлече полза от употребата й, независимо дали е атлет от световна класа, спортуващ само през уикенда или дори лентяй. Нали всички искаме да имаме повече мускулна маса и по-малко тлъстини, да не говорим за забавянето на процеса на стареене, благодарение на който можем да изглеждаме и да се чувстваме млади и енергични".

Коластрата е средство за възстановяване и поддържане на върхова форма на много елитни отбори и състезатели. Особено е популярна сред спортистите в Скандинавските страни - известен факт, е че състезателите от олимпийските им отбори, особено при зимните спортове и хокей, приемат солидни дози коластра. Тежкоатлетите на Австралия, САЩ, Германия и други държави - също. Коластрата е на уважение сред фитнес средите не само в Австралия, но и на Запад, в Америка и Канада.

Поръчайте

 

Коензим Q10 с хром:
Комбинацията от СоQ10, АкваСорс водорасли и хром. СоQ10 играе съществена роля в превръщането на храната и кислорода в енергия в клетките. Усиленото му действие се свързва с повишена нужда от хром, който заздравява мускулатурата. Всяка капсула също съдържа 100 мл АкваСорс водорасли. Изследванията свързват CоQ10 с по-бързия процес на възстановяване след тренировки. Издръжливостта зависи от нивата на кръвната захар и активността на ензимите, продукта съдържа ценния минерал хром. Важно е  ежедневно да се приема по 1 капсула CoQ10, а преди състезания е добре дозата да се увеличи до 2-3 капсули.

Поръчайте


Флексибилити
Подпомага ставите, от голямо значение при силно-натоварващите спортове (предпазване от травми и по-бързо възстановяване след тях).


Супер Енергийна храна:
Органичен ечемик, уловен преди покълване, за равномерно освобождаване на енергия, съчетан с коластра. Това е прахообразно вещество, което се смесва с ябълков сок или мляко. Ечемикът бил признат от Хипократ и римските гладиатори, които получили прозвището "хордеари", което буквално означава "ечемикоядци".


Супер Антиоксидант:
Съчетание от естествени антиоксиданти. Антиоксидантите са ефективни при неутрализиране на свободните радикали, които увреждат клетките. Консумацията на кислород се увеличава по време на тренировки, което от своя страна, води до увеличаване на производството на свободни радикали.

Поръчайте


Морска Енергия:
За най-високи резултати, се убедете, че с храната си получавате всичко, от което имате нужда. Четирите вида водорасли в този продукт предоставят широк спектър от хранителни вещества (особено натурални антиоксиданти, минерали и мастни киселини), които са естествено балансирани и лесноусвоими от организма. Всяка капсула съдържа 110 мг АкваСорс водорасли.                 


Спортуващите девойки и жени имат нужда от пълноценно хранене, за да има ред в ендокринната им система. Подходящи хранителни добавки са Лайтън-Ъп, Морска Енергия, КолAктив3, Плодова Енергия и Есенциални мастни киселини.


Клетъчна енергия СоQ10 за подсилване преди и по време на тренировка и състезание.

Примерна програма за фитнес и спортуващи:

 • Супер Енергийна храна - 1 мерителна лъжичка

 • Клетъчна Енергия - 2 мерителни лъжички

 • КолАктив3 - 2 капсули

 • Флексибилити - 2 капсули

 • Коензим Q10 - 2 капсули

След тренировка:

 • Плодова Енергия - 2 капсули

 • Супер Антиоксидант - 1 капсула

Поддържаща:

 • Зелена Енергия - 3 капсули

 • Есенциални Мастни киселини - 3х20 капки

 • КолАктив - 2 капсули

 • Храносмилателни ензими - 2х1 капсули

 • Коензим Q10 - 1 капсула

 

"През последните няколко години редовно използвам продуктите на AquaSource и спокойно мога да кажа, че се чувствам много по-добре. Състезателните ми съчетания са по-трудни и тренировките ми са много по-усилени и на по-високо ниво, за което е необходимо и подходящо възстановяване. Благодарение на продуктите на AquaSource успявам да се възстановя и заредя отново с много повече енергия и сили." - Лили Йорданова - европейски шампион за 2007година, Златен медалист на световното първенство по аеробика през 2008 година

 

"В миналото, винаги след интензивни тренировки страдах от силно главоболие, но откакто приемам AquaSource водорасли, това не ми се случва. През последните пет седмици свалих три и половина килограма от теглото си и 2.1 телесни мазнини. Чувствам се много добре, много здрав и с изключително будно съзнание. Също така забелязвам, че съм по-уверен в себе си." - Стив МакКориган, фитнес-инструктор  в държавната администрация

 

За поръчки: 0893/4131 78  Ангелина Генина

Поръчайте  онлайн

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource