Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
 • Уголемяване на шрифта
 • Шрифт по подразбиране
 • Намаляване на шрифта

AquaSource Зелена Енергия

Суперхрана*, предназначена за поддържане на клетъчно здраве и повече енергия

 

AquaSource Зелена Енергия е един от най-продаваните ни продукти, дължащо се на синергичната комбинация от AquaSource водорасли, органична алфалфа и хавайска спирулина. Тази богата на хранителни вещества храна, допринася за повишаване на енергийните нива и подобряване на когнитивната функция.

AquaSource Зелена Енергия е уникална комбинация на три съставки от естествен произход, която да спомогне за насърчаване на клетъчното здраве и оптималните енергийни нива.

AquaSource водорасли от езерото Горен Кламат - едно от най-чистите и богати на минерали водорасли на планетата. AquaSource водораслите никога не се излагат на висока температура. Нашият патентован БиоAктиван процес на сушене - BioActive Dehydration®, осигурява запазването на хранителните стойности в максимална степен.

АФА е богата на витамини В и С, което подпомага борбата на организма срещу стреса, а също така и по-ефективното производство на енергия.

АФА е изключителен източни на желязо, което е от голямо значение за доброто здраве, особено на тези, които спазват строги диети или са вегетарианци.

АФА съдържат хиляди живи ензими – полза за храносмилането, запазени благодарение на щадящият метод на сишене.

Изобилстват от хлорофил, който подпомага изграждането на кръвта ни.

С много висока концентрация на фикоцианини, които подпомагат имунната ни система като стимулират производството на стволови клетки от костния мозък.

Със съдържание на 40 макро и микроминерала.


Органична алфалфа - отглеждана по цял свят, люцерната е известна със своите дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от почвата. Тя осигурява хранителни вещества в концентрирана и лесно смилаема форма. Алфалфата стимулира апетита и регулира храносмилателния процес, подпомага наддаването на тегло, повишава жизнеността и издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието.


Хавайската спирулина - това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте целогодишно на перфектния хавайски климат. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителни стойности.

И спирулина като AFA съдържа голямо количество витамин В12 и лесноусвоимо желязо, а пълноценното й минерално съдържание е особено необходимо за здравината на кожата, косата, зъбите и ноктите. AFA и спирулина са алкални храни, които изместват pH на телесните течности и тъкани в неутрална посока. Това е изключително важно за интергритета и правилното функциониране на имунната система.

AquaSource Зелена Енергия е един от най-добре продаваните продукти на, заради синергичния ефект от комбинацията на тези три, богати на множество хранителни вещества храни.

Основни предимства:

 • AquaSource водорасли съдържат витамини В12 и В5, които подпомагат умствената дейност и намаляването на умората и изтощението.

 • Витамините С и В12 допринасят за нормалната функция на нервната и имунната системи, а витамин С повишава енергийните нива.

 • Желязото допринася за производството на червени кръвни клетки и подобрява когнитивната функция.

 • Органичната алфалфа е концентрирана лесно смилаема храна.

 • Съдържа естествено преработена хавайска спирулина.

 

*Виж суперхрани на

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

 • Витамините В12, В5 и С допринасят за намаляването на умората и изтощението. Витамините В12 и С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 • Витамин В5 - за нормалната умствена дейност.

 • Витамин С-

  за нормалното образуване на колаген в кожата и за освобождаване на енергия в организма.

 • Желязото спомага за нормалната когнитивна функция.

 

Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (EC) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Съдържание: Три капсули осигуряват: органична алфалфа минимум - 300мг, афанизоменон флос-акве /водорасли от езерото Кламат/ 300 мг, хавайска спирулина 300 мг.

Капсула: Емулгатор - желатин.

Указания за употреба: Вземат се 3 капсули дневно. За бебета от 6 до 12 месеца: по 1 капсула дневно. За деца от 1 до 7 години: 2 капсули дневно.

 

Предназначение: Оказва благоприятно въздействие върху имунната система.

 

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Опаковка  60 капсули

Цена: 42.50 лв.

 

Опаковка 120 капсули

Цена: 74.00 лв.

 

Страна на произход: Великобритания

Представител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продава се от независими дистрибутори.

Ангелина Генина -0893 4131 78

дистр.№ 50026641

 

Facebook

 

 

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource