Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

КолАктив 3 - 120 капсули

AquaSource КолАктив 3 -  коластра

 

AquaSource КолАктив3 е продукт с коластра от "следващо поколение" за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и лактоферин с нашата коластра.

AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

В продукта КолАктив3 се използва цялата коластра. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

Коластрата в продукта КолАктив3 е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млекопреработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество. Събраната в преработената коластра се пастьоризира при 72o С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.

Основни предимства:

  • AquaSource Коластра - Коластрата е "първото мляко", произведено от майката, което е обогатено с допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. AquaSource използва коластрата от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра.

  • Ацидофилус - полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вреди бактерии, паразити и други организми.

  • Лактоферин - въпреки, че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система.

 

"Приемани през устата, имунните фактори в коластрата от крави са ефективни срещу болестотворните организми в стомашно-чревния тракт. Приемането на коластра може да бъде нов метод за осигуряване на пасивна защита срещу множество стомашно-чревни болести (вирусни и бактериални)". д-р МакКлед и др. , "Пидиатрикс Рисърч".

 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:  няма

Данни за алергени: Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (EC) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Опаковка от 120 капсули

Цена: 98.00 лв.

Опаковка от 60 капсули

Цена: 57.00 лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна на произход: Великобритания

Представител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продава се и се разпространява от независими

дистрибутори.

 

 

Ангелина Генина 0893 4131 78

 

Данни за спонсор: Ангелина Генина, дистрибуторски номер 50026641.

Facebook

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource