Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

AquaSource Муун Баланс

Неоценим продукт за доброто общо състояние на жената по време на менопаузата

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в  AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост в периода на менопаузата. За максимално усвояване на съставките са добавени храносмилателни ензими. Ефектите от продукта са подсилени с нашата Суперхрана* AquaSource водорасли.

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост в периода на менопаузата /период, в който организма на жената се нуждае от разнообразна палитра от микроелементи/.

Пфафия (Сума) - вид лоза, растяща в района на южноамериканските тропически гори. Често наричана "бразилски жен-шен", пфафията е адаптогенна билка, което означава, че подпомага приспособяването на организма към промените.

Мексикански сладък картоф - диворастящ, открит в Мексико от японски учени през 1936г. Смята се, че подпомага поддържането на теглото, подпомага храносмилането и подкрепя имунната система.

Донг куай - използвана в Китай от хилядолетия. Известна също като "женски жен-шен" заради адаптогенните си свойства. Може да пoдпомогне здравето на женските органи, поддържайки движението на кислород в кръвта.

Мака - друга адаптогенна билка, която може да подпомогне приспособяването на организма към настъпващите промени през менопаузата.

Астрагал - азиатска билка, която подпомага защитните сили на организма като поддържа имунната система здрава.

Артиплекс (солен храст) - някои симптоми на менопаузата могат да се дължат на нестабилните нива на кръвната захар. Артиплексът е богат на хром, който може да допринесе за естествено регулиране на инсулиновите нива.

Лигнани - съдържат се в някои растителни храни, като лененото семе и могат да окажат полезно въздействие върху жените в менопауза.

Органична ацерола - осигурява витамин С в изключително лесноусвоима форма. Той е необходим за производството на колаген - протеин, подпомагащ поддържането на мека и еластична кожа. Важен е и за здравето на сърдечно-съдовата система.

AquaSource водорасли - нашата суперхрана* осигурява широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.

Основни предимства:

  • Подпомага доброто общо състояние на жената по време на менопауза.

  • Съдържа витамини В12, С и Е в подкрепа на костите, имунната и нервната системи, а също и за намаляване на умората.

  • Без глутен, зърнени храни, жито, лактоза.

  • Без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители или мая.

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Витамин С - за нормалното образуване на колаген в кожата, костите и хрущяла.

Витамините С и В12 - допринасят за намаляване на умората и изтощението и за нормалното функциониране на нервната и имунната система.

Витамин С и Е - за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Данни за алергени:

Не съдържа алергени според Регламент (EC)  № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Две капсули съдържат: естествена органична ацерола - 400 мг (осигуряваща до 100 мг витамин С - 100-125% от ПДД); пфафия (бразилски жен-шен) - 160 мг; донг куай (китайски жен-шен) - 90мг; атриплекс (солен храст) - 70 мг; мака - 50мг; ленено семе - 40 мг - осигуряващо лигнани - 8 мг; естествен витамин Е - 24 мг аТЕ (36 iu, 200% ПДД); астрагал - 30мг; мексикански див сладък картоф - 10:1 екстракт - 20 мг; амилаза - 10 мг; липаза - 10 мг; протеаза - 20 мг

Опаковка - 60 капсули

Капсула от растителна целулоза

Цена: 69 лв.

Поръчайте на 0893 4131 78

Страна на произход - Великобритания

Представител за Р България - АкваСорс ЕООД

Продава се от независими дистрибутори.

Ангелина Генина, дистр.№ 50026641

За да ползвате отстъпка в цената попълнете формата за контакти

или направете самостоятелна регистрация тук

Facebook

 

 

 

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource