Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

AquaSource Органичен витамин D -

Естествена подкрепа за кости, мускули, зъби и имунитет

 

AquaSource комбинира органичен витамин D с калций. Затова те подпомагат поддържането на мускулната функция и здрави костите, зъбите и имунитета. Калцият допринася за енергийните нива, невротрансмисията и нормалната функция на храносмилателните ензими.

Значението на витамин D се изразява в подпомагане нормалното функциониране на имунната система, регулира концентрацията на калций и фосфор в кръвта и тяхното усвояване от храната, определя костната плътност и общото състояние на кости и зъби.

За разлика от синтетичните източници, нашият AquaSource  Органичен Витамин D гарантирано се усвоява по-добре от организма.

Ние вярваме, че тялото винаги преработва естествени храни далеч по-добре от синтетичните продукти. В допълнение, те се предлагат чрез методи, които увеличават хранителната им стойност.

Bитамин D - осигурен от органични гъби с бяла част от долната страна на шапката произвеждат много чиста и мощна форма на витамин D2. На практика, тези гъби буквално не се преработват и са сертифицирани като органични.

Червени водорасли (Lithothamnim sp.) - рядък и уникален вид водорасли, които виреят по крайбрежието на Ирландия. Те са богат източник на много минерали, но са най-добре известни като "перфектният природен източник на калций". Обикновено съдържат 34% натурален калций и 2,5% магнезий.

Органична алфалфа - кълновете от люцерна са богати на хранителни вещества и фибри, и са изключително алкализираща храна. Един от най-големите източници на фотонна енергия. Люцерната е с по-високо процентно съдържание на протеини от месото, яйцата, млечните продукти, а богатството й на минерали се обяснява с дълбоките корени, достигащи до 30 м дълбочина под земната повърхност.

Според изследване, публикувано през 2012г. в списанието на Българското дружество по ендокринология, 75,8% от населението в България е с ниски нива на витамин D, 21.3% се намират в състояние на дефицит, а 54.5% страдат от недостатъчност.

Изложени на риск от недостиг на витамин D са:

  • Бременни и кърмещи жени.

  • Бебета и малки деца на възраст под пет години.

  • Хора на и над 65-годишна възраст.

  • Хора, които не се излагат на достатъчно слънчева светлина или пък такива, които прекарват повече време в затворени пространства.

Продуктът е подходящ и за вегетарианци.

 

Съдържание в 1 капсула:  Lithothamnion sp. на прах (червени водорасли) - 225 mg, осигуряващи 76 mg  калций; Органична Алфалфа - 117 mg; Органичен витамин D от гъби на прах - 80 mg осигуряващи 400 iu - 10 µg витамин D = 225% от ПДДЕС

Капсула - растителна целулоза.

ПДДЕС - Препоръчителна дневна доза в Европейския съюз.

 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Калцият и витамин D подпомагат поддържането на нормални кости, зъби и мускулна функция.

Витамин D подпомага поддържането на имунната система.

 

Данни за алергени: Не съдържа алергени според Регламент (EC) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Опаковка - 60 капсули

Дозировка - от 1 до 2 капсули дневно

Цена: 49.95 лв.             

 

Страна на произход: Великобритания

Представител за Р България: АкваСорс ЕООД

Продава се и се разпространява от независими дистрибутори.

 

За да ползвате 30% отстъпка регистрирайте се самостоятелно и безплатно.

Данни за спонсора: Aнгелина Генинa, дистр. номер 50026641

тел. 0893 4131 78

 

 

 

Facebook

 

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource