Всичко е възможно, стига само да го пожелаеш!

www.zdrave123.com

 
 • Уголемяване на шрифта
 • Шрифт по подразбиране
 • Намаляване на шрифта

Пробиотици - AquaSource Ацидофилус + водорасли и

AquaSource Бифидус комплекс + водорасли

 

 

 

AquaSource Ацидофилус + водорасли 50 капсули

AquaSource Ацидофилус - населява тънките черва. Тази полезна бактерия подпомага здравословния храносмилателен процес.

Макар чревната микрофлора, която получаваме при раждането си, обикновено да създава постоянна защита срещу нежелани бактерии, нарушаването на хомеостазата може да се отрази зле на здравето на стомашно-чревния тракт. Редовното използване на пробиотици като AquaSource Ацидофилус допринася за здравето на червата, подпомагайки поддържането на полезните бактерии в храносмилателния тракт.

Установено е, че Лактобацилус ацидофилус, известен като  DDS-1 устоява на стомашната киселина и жлъчните соли и се развива добре в червата. Това е щамът, използван в AquaSource Ацидофилус (изследван клинично и за който е демонстрирано, че се понася добре от всички възрастови групи от деца до възрастни).

AquaSource водорасли - без да са замразявани, сушени при ниска температура чрез нашия патентован метод BioActive Dehydration® , синьо-зелените AquaSource водорасли от езерото Кламат са изключително чист източник, богат на огромен брой основни хранителни вещества на база грам от теглото си.

Всяка капсула съдържа: В малтодекстринова основа, Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат) - 100 мг, Лактобацилус Ацидофилус (най-ефикасният щам DDS-I внимателно изолиран и култивиран) - 22 мг което осигурява над 50 х 109 жизнени клетки в момента на производство

Капсула: Емулгатор - желатин

Количества: Вземайте по 1-3 капсули сутрин 40 минути преди хранене с чаша минерална вода за предпочитане. За деца над 6 м. възраст по 1 капсула на ден.

 • Цена: 43 лв.

Поръчайте на 0893413178

 

AquaSource Бифидус комплекс + водорасли - 50 капсули

Бифидус - в естествен вид се открива в дебелото черво под формата на колонии. Бифидус поддържа добрия баланс на полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

 • Breve - произвежда оцетна и млечна киселина, които подпомагат разграждането на храната, включително на несмилаеми растителни фибри. Поддържа имунната система, потискайки развитието на вредните бактерии.

 • Infantis - препоръчван за доброто здраве както на бебетата, така и на възрастните.

 • Longum -  подпомага производството и усвояването на витамините от групата В комлекс и блокирането на растежа на вредните бактерии, понижавайки чревната рН посредством производството на млечна и оцетна киселина, и стимулира имунната система.

AquaSource водорасли - без да са замразявани, сушени при ниска температура чрез нашия патентован метод BioActive Dehydration® , синьо-зелените AquaSource водорасли от езерото Кламат са изключително чист източник, богат на огромен брой основни хранителни вещества на база грам от теглото си.

Предназначение: Допринася за благоприятното балансиране на полезните бактерии в дебелото черво.

Указания за употреба: за възрастни по 1 - 3 капсули вечер преди лягане, на празен стомах с чаша минерална вода. За кърмачета през 1-я месец по 1/3 капсула на ден, след 1-я месец по 1 капс. на ден.

Състав в капсули:1 (2) (3) капсули

В малтодекстринова основа Афанизоменон флос акве (водорасли от езерото Кламат)

100мг,( 200мг), (300мг) осигуряващи:

 • Витамин С - 10 мg -11,3%*  (18мg -22,6%*)  (27мg -33,9%*)

 • Витамин В12 -  0,84µg - 34%* (1,68µg - 68%* )  (2,52µg - 102%*)

 • Пантотенова киселина -1мг - 16%* (2мг - 32%*)  (3мг - 48%*)

*РХС- референтна хранителна стойност

Бифидус комплекс /В.Breve, B.Longum, B.Infantis - 22mg, (44mg), (66mg), които осигуряват над 50х109 жизнени клетки към момента на производство.

Капсула: Емулгатор - желатин.

 • Цена: 43 лв.

Поръчайте на 0893413178

 

Полезна информация за пробиотиците - тук.

 

Продават се от независими дистрибутори.

Ангелина Генина - 0893 4131 78

 

 • За да ползвате отстъпка в цените попълнете формата за контакти

или използвайте формата за самостоятелна регистрация тук

 

Facebook

 
 

 

 

 
сподели ме

Хранителни добавки от AquaSource